Informatie over de training

Dr. Christine van Boeijen, psychiater, geeft trainingen op maat. Zij houdt rekening met het starterniveau van de hulpverleners. Een gemiddelde training duurt 3 uur. Men heeft een optimaal leereffect bij 10-12 deelnemers. Bij minder dan 10 deelnemers kan ook een training plaatsvinden. Het oefenen met de begeleide zelfhulp is het grootste onderdeel van de training. Het is een interactieve training op alle vlakken.

Ik sluit graag aan bij wat mensen al weten of graag willen weten.

De deelnemers leren het meest van de training als zij alle materiaal (artikel Huisarts en Wetenschap, patiëntenpakket en draaiboek voor de begeleider) hebben doorgenomen en als zij alvast vragen voorbereiden.

Hieronder staat de eerst volgende training waarvoor ingeschreven kan worden. Natuurlijk is het ook mogelijk contact op te nemen via het contactformulier om een training te plannen voor een groep mensen tot 12 deelnemers.

Na de training ontvangt iedere deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.

Training Begeleide Zelfhulp – overwinnen van angstklachten op maandag 30 september 2024 te Apeldoorn.

Tijd: 18.00 tot 21.00 uur

Kosten: 297 euro pp inclusief 4 pakketen (handleiding, CD, planning en brochure voor helpers) voor patiënten; draaiboek voor begeleider; informatiebrochure voor patiënt; thee/koffie (exclusief btw).

Bij de training is het draaiboek van de begeleider en de handleiding voor mensen met angstklachten van Dr. Christine van Boeijen verplichte literatuur. Deze krijgt u van te voren in pdf opgestuurd. Er wordt vanuit gegaan dat u voor aanvang van de training beiden bestudeerd hebt. In de training leert u hoe te werken met de interventie. Na afloop van de training ontvangt u een certificaat als bewijs dat u de training heeft gevolgd, maar echt alleen indien u inderdaad de gehele training aanwezig was.

Via de webwinkel schrijft u zich in voor de training begeleide zelfhulp – overwinnen van angstklachten op maandag 30 september van 18.00 – 21.00 uur te Apeldoorn.

Correspondentie over de training graag via info@learn2dare.nl. De training valt onder verantwoordelijkheid van uw docent Dr. C.A. van Boeijen.

Voorwaarden training

  • Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12
  • Na inschrijving ontvangt u een factuur die u vooraf moet voldoen.
  • Bij minder dan 6 deelnemers besluit de trainer of de training wel of niet kan door gaan.
  • Een week voor de training is bekend of de training door kan gaan.
  • Inschrijven verplicht tot betaling als de training doorgang heeft en dan is restitutie niet mogelijk als u niet komt.
Schrijft u hier even in